Keikkatyön tekijöille

Mitä tuettu keikkatyö on?

Tuettu keikkatyö on työtä avoimilla työmarkkinoilla työehtosopimusten mukaisella palkalla. Se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla työelämävalmiuksia ja saada työkokemusta. Valmennusten ja yksilöllisen tuen avulla tunnistat vahvuuksiasi ja taitojasi, jotta löydät itsellesi mielekkäitä töitä.

Metropolia Ammattikorkeakoulussa tehtiin hankkeen aikana (2019-2021) erilaisia tuettuja keikkatöitä. Arkistointityö osoittautui erittäin suosituksi työksi. Metropolia jatkaa hankkeen päätyttyä tuettujen keikkatöiden tilaamista. Tutustu tuettuun keikkatyöhön katsomalla Metropolian opiskelijoiden tekemä esittelyvideo.

Kohti keikkaa -valmennukset

Hankkeessa kehitettiin yhdessä keikkatyöhön haluavien ja työhönvalmentajien sekä toimintaterapian ja sosiaalialan opiskelijoiden kanssa Kohti keikkaa -valmennusta. Lue lisää valmennuksesta verkkojulkaisusta: Tuettu keikkatyö – askel kohti työelämää

Työtaitojen tunnistamiseen ja työtehtävien ominaispiirteiden kartoittamiseen yhteiskehitettiin Työtaitokortit. Ohjeet ja tulostettavat kortit löytyvät Työtaitokortit – Tukea työtaitojen tunnistamiseen -julkaisusta.

Jaa tämä artikkeli