Kehittämistyöpaja II torstaina 16.1.2020 klo 13-16 – alustajana Annu Kiiski, WorkPilots

posted in: Tapahtumat | 0

Käynnistimme Tuetun keikkatyön mallin yhteiskehittelyn sidosryhmien kanssa lokakuussa 2019. Kutsumme nyt uudet ja vanhat kehittäjäkumppanimme työpajaan II. Kaikki keikkatyöstä kiinnostuvat ovat tervetulleita kehittämään vastuullista ja joustavaa keikkatyön mallia kanssamme! 

Toinen kehittämistyöpajamme järjestetään Metropolian Myllypuron kampuksella (Myllypurontie 1) torstaina 16.1.2020 klo 13 – 16 tilassa MPA2022 (2. krs). Alustajana on Annu Kiiski, WorkPilots. https://workpilots.fi/

WorkPilots keikkatyöalusta on yrityksille matalan kynnyksen mahdollisuus tarjota lyhyitä työkeikkoja eri tekijöille. Työkeikkojen avulla avataan polkuja työelämään ja annetaan arvokkaita työkokemuksia tekijöille sekä yrityksille lyhytkeistoista apua arkeen.

Keikkatyön avulla myös osaamista ja taitoja tehdään näkyväksi sekä tekijälle itselleen että yrityksille. Keikkatyön kautta lisääntyy tekijän ymmärrys siitä mihin pystyy ja missä tarvitsee apua tai mitä haluaa tehdä. Lisääntyneen tiedon avulla on mahdollisuus päästä työelämään tai tehdä keikkoja oman osaamisensa ja voimavarojensa mukaan. 

Ilmoittautuminen on päättynyt – määräaikaan 13.1.2020 mennessä ilmoittautui 43 osallistujaa.

Jaa tämä artikkeli